sobota 25. května 2013

On my wishlist 16

Meme z dílny Book Chick City
Cílem je zveřejnit knihy, které bychom si chtěli pořídit.


Kniha: Drakie 1
Autor: Sophie Jordánová
Nakladatelství: CooBoo
Anoatce:
Jacinda od malička žije s cejchem výjimečnosti a ví, že každý její krok je sledován. Touží ale po svobodě rozhodovat se sama za sebe. Když poruší nejposvátnější zásadu svého druhu, skoro za to zaplatí životem. Zachrání ji krásný cizinec, který byl poslán, aby lovil takové, jako je ona, potomky draků, kteří na sebe dokážou vzít lidskou podobu. Jacintina rodina je nucena uchýlit se do světa smrtelníků, kterému není lehké se přizpůsobit...



Kniha: Kruh
Autor: Elfgrenová Sara B. , Strandberg Mats
Nakladatelství: Fortuna 
Anotace:
Je jich šest, jsou Vyvolené. Jsou čarodějnice. Musí se spojit, stát při sobě a postavit se zlu, které je všude kolem nich.
Engelsfors. Krásné jméno, příšerné město. Obklopené hlubokými lesy, kde lidé často zabloudí a zmizí. Jedné noci, kdy se měsíc zbarví do tajuplné rudé barvy, je svedeno šest dívek dohromady do zrušeného zábavního parku. Nemají nic společného. Nevědí, jak se tam dostaly ani proč tam jsou. Brzy však pochopí, že jedna bez druhé nepřežijí.

3 komentáře:

  1. Obe by som si rada prečítala. Draki 1 už mám nejakú tú chvíľu na poličke, ale... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla možnost si koupit Drakii na knižním veletrhu, ale nakonec jsem si vybrala jiné knihy
      :D
      Chápu, já to taky znám, když nemám čas, nebo čtu jiné knihy :D ( v knihovničce jsem měla rozečetlou Divergenci asi 4 měsíce ;D )

      Vymazat
  2. Drakii jsem si už přečetla a byla to bomba:)

    OdpovědětVymazat